İSTANBUL / KADIKÖY - Bahariye Ortaokulu

Mrt

14 Mart Dünya Pi günü kutlamaları için 7/C sınıfı ile resfebe etkinliğini içeren pano hazırladı.

8/B sınıfı ile Pi sayısına dikkat çekmek adına sayının bir kısmını oluşturdu.Diğer sınıflarımız panolarını hazırladılar.

Mrt

8-12 Mart  Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında 8C sınıfı öğrencilerimiz yeni teknolojileri araştırarak, okul panosunda sergiledi ve diğer öğrencilerle paylaştı.

Mrt

Öğrencilerimizin yazdığı manileri  Ramazan davulu çalarak okuduk . Her gün bir değerimizi anlatan manileri yazacak davul çalıp paylaşacağız. İlk iki günde yardımlaşma ve hayvan sevgisi değerlerini işledik.

Mrt

5. Sınıflar masa tenisin finaline kalan 5-B sınıfından Lider Batur Uzun 5-C sınıfından Alper İlhan Demircan

Maçı kazanan 5-B sınıfından Lider Batur Uzun 2-0 kazandı.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeni ile okulumuz öğrencileri  haftanın önemini vurgulayan  çalışmaları ile okul  panosunu düzenlediler. Öğrencilerimiz çalışmalarında farklı bakış açıları sergileyerek zararlı alışkanlıkların insanların üzerinde bıraktığı zararları resimleyerek sergilediler.

Mrt

Lise tanıtımı gezilerimiz devam ediyor. Güzel sanatlara ilgi duyan öğrencilerimiz avni akyol lisesinde bölümler ve giriş sınavları hakkında bilgilendirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler ve Atasözleri araştırıldı,parağraflar yazıldı,resimler çizildi,bulmacalar hazırlandı,dramalar yapıldı.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Bahariye Ortaokulu Spor Kulübü, ilçemizde yapılan masa tenisi turnuvasında ilçe 1. si olmuştur.Öğrencilerimii kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ock

Öğrencilerimizle bugün Türkçe dersinde kelime oyunu, ingilince dersinde kelime türetme oyunu, bilgi yarışması, beden perküsyon çalışması, yetenek paylaşımı etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimizle birlikte etkinliklerimiz devam ediyor.

Ock

Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili münasebetiyle din kültürü öğretmenimiz Merve Alicik rehberliğinde yapılan pano çalışması. Hayırlı kandiller dileriz