İSTANBUL / KADIKÖY - Bahariye Ortaokulu

Okulda müzik ve dans gösterileriyle karşılandılar.

sonrasında okulda hava kirliliğinde asit yağmurunun etkisin deneylerle öğrendiler.

ERASMUS DELEGASYONU BELEDİYESİNİ ZİYARET EDİYOR.

Litvanya'dan öğretmen ve öğrenci delegasyonları (Prien enti r. Kapsamlı Institute Frosinone'un "Nature's Safety: No More Bencillik" Erasmus + proje ortaklığı kapsamında bugün Romanya (Blaj) ve Türkiye'den (Kadıkoy - İstanbul) Frosinone belediye binasında ziyaret ediyoruz. 4. Yönetmen Okul Müdürü Prof. John Guglielmi.

Projeyi takip eden başkent enstitüsü personeli Antonella D'Emilia, Ingrid D'Annibale, Daniela Giovannetti, Arcangela Bracaglia, Francesca Spilabotte, Eleonora Adorante, Annalori Testugini, Sonia Gabrielli, A Fabr öğretmenlerden oluşuyor izi, Claudia Recine, Claudia Salvatori, Francesca Collepardi, Massimo Galante, Rita Troiano, Sabrina Campagiorni, Giovanna Gabrielli, Virginia Ricci, Fabio, Simonetta Ferrera ve Giovanna Giampa' Ramunas Makaveckas, Kristina Senavaityte ve Ruta Trofimova Litvanya'da konuşan öğretmenler; Türkiye'de Banu Kumla ve Tuğba Dız; Mirela Balau, Simona Isaila ve Romanya'da Lenuta Iulia Ciolan.

#cittàdifrosinone #riccardomastrangelisindaco #frosinone #comunefrosinone #ErasmusPlus

Haz

Başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimiziçin yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında görüşmeK üzere, iyi tatiller...

Haz

Bu süreçte emeği geçen idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve Seda ÇELEBİ öğretmenimize teşekkür ederiz.