Bahariye Ortaokulu

Belgegeçer : 0216 336 02 67
WEB http://bahariyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İstanbul Kadıköy Bahariye Cd. Kuzu Kestane Sk. No3
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda birinci öncelik, Öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun. Topluma; ÇAĞI YAKALAYAN, KATILIMCI, KENDİNİ ANLATABİLEN, BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGILI OLAN, BİREYLER KAZANDIRMAK OLSUN. Çalışanlar; YAPTIĞI İŞTEN KEYİF ALSIN, MUTLU OLSUN, BUNU YAŞAMINA DA YANSITIP OKULUYLA ÖVÜNSÜN. Bahariye İlköğretim Okulu; ÖĞRENCİSİYLE, ÖĞRETMENİYLE, ANNE VE BABASIYLA, ÇALIŞANIYLA, YÖNETİMİYLE, Her zaman GELİŞİME, DEĞİŞİME açık ve elbet ÜRETİCİ olsun. Ve İSTİYORUZ Ki; TÜRKİYE ŞARTLERINDA EN İYİ EĞİTİMİ VEREN, HER YIL ARTAN SAYIYLA EN İYİ OKULLARA ÖĞRENCİ GÖNDEREN ÖĞRETİM KURUMU OLSUN.
MİSYON : ATATÜRK´ÜN GENÇLİĞE EMANET ETTİĞİ DEMOKRASİ BAYRAĞINI GELECEĞE TAŞIYAN, BAĞLILIK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÖZ DEĞERLERİĞNE BAĞLI, ÇAĞDAŞ VE LAİK BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR... Bu ilkeden hareket ederek; Öğrencilerimizi 21. yüzyılın eğitim anlayışı içinde, DEMOKRATİK, PAYLAŞIMCI BİLGİLİ, KATILIMCI, ÖZ GÜVENLİ, CESARETLİ MÜKEMMELİYETÇİ, birer birey olarak topluma kazandırmak için çalışıyoruz. ÖĞRENCİLER, TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN ODAK NOKRASIDIR. BİZ, ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİRİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR BİREY OLARAK KABUL EDERİZ VE KORUYUP KOLLARIZ... BİR BAŞKASI KADAR İŞ YAPIYORSAN, " İŞ YAPMIYORSUN" DEMEKTİR.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kadıköy Altıyol durağında inildikten sonra Bahariye Caddesi (Tramvay Yolu) takip edilerek okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Bahariye Cad. Kuzu Kestane Sok. No:3 Kadıköy/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçemizin merkezi bir noktasında yer almaktadır. Okul binamızın bir yanında Kaymakamlık diğer yanında Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :