İSTANBUL / KADIKÖY - Bahariye Ortaokulu

e-twinning

Proje içerikleri

Nis

Sevimli dostlarımızın barınması için okulumuzun bahçesinin bir köşesi projedeki öğrencilerimiz tarafından temin edilen kedi evleriyle düzenlendi. Kedi evlerinin içine minderler getirip yerleştirerek sevimli dostlarlarımızın rahat etmesini sağladılar. Ayrıca okuldaki diğer öğrenciler de kedi maması getirerek projemize destek oldular.

Nis

İnsana Karşı Vicdan Sahibi Olma konusu başlığı altında farkındalık yaratmak için projedeki öğrenciker tarafından “Vicdan” konulu bir pano hazırlandı. Ayrıca “Mevlana”ile ilgili

sunumlar öğrenciler tarafından hazırlanıp etwinning sayfasına yüklendi.

Ayrıca ülkemizde yaşanan ve hepimizi üzen deprem felaketi sonrası bölgedeki çocukları sevindirmek adına okulumuzda bir oyuncak kampanyası düzenledik. Topladığımız oyuncakları deprem bölgesine gönderdik.

Ara

Bu ayın konusu olarak projemize dahil olan öğrenciler "Vicdan" ile ilgili pano hazırlayıp okuldaki diğer arkadaşlarında bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladılar.

May

E-Twinning Seize The Moment projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz çektikleri kitap fotoğraflarını paylaştılar.

ayrıca

E-Twinning Seize The Moment projesi Mart ayı etkinliklerin bir olan Şiir gecesinde Türk ve yabancı ortakların öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. öğrencilerimiz ünlü şairlerimiz şiirlerin İngilizce olarak okudu ve projenin kendilerine kattıklarını İngilizce olarak ifade ettiler.

May

E-Twinning Seize The Moment projesi Şubata yı etkinlikleri kapsamında Türk ve yabancı ortaklar çektikleri orman fotoğraflarından bir e-book hazırladı.

Mrt

Polonya , Slovenya ve kendi ülkemiz Samsun ve Batman daki ortaklarımızın tümüne İngilizce kartlar ve mektuplar hazırlayıp gönderdik.

Mrt

5/A sınıfı olarak eTwinning projesi ortaklarımıza Hello (merhaba) dediğimiz bir video hazırladık.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Sibel ÖRSEL ve 5/A sınıfı öğrencileri "Caution Speaking Area" adlı eTwinning projesine dahil oldular.

eTwinning projemiz kapsamında okulumuzun aktif kullanılan bir köşesinde SPeaking Area ( konuşma alanı ) oluşturuldu ve öğrencilerin İngilizce konuşmasını teşvik etmek amaçlandı.

Ara

e-twinning ''Seize The Moment'' projemizin Aralık ayı toplantısı Türk ve yabancı ortaklarla öğretmen ve öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Aralık ayının konusu olarak öğrencilerimiz Türk kültürü, gelenek ve göreneklerimiz, yöresel kıyafetlerimiz hakkında sunumlarını yaptılar. Ayrıca Öğrencilerimiz e- twinning ''Seize the moment'' projesinin Aralık ayı konusu olarak çicek resimelerini çekip projedeki arkadaşlarıyla paylaştılar. Ayın fotoğrafları aşağıdadır.

Ara

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.